Maku

Lohifrittatat

30 min
0
0

Lohifrittatat

Nämä lohifrittatat valmistuvat kätevästi muffinivuoassa uunissa ja maistuvat brunssipalana salaatin tai hyvän artisaanileivän kera.
Teksti Terveen hyvää
Kuvat Terveen hyvää
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 150 gkylmäsavulohta
  • 6 kplkananmuna kuoreton
  • 1/2 dlpinaattia
  • 1 tlmustapippuria

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN15 min

Voitele (silikonisen) muffinivuoan kolot kevyesti oliiviöljyllä. Vuoraa jokainen kolo lohipalalla. Riko kananmuna per kolo ja koristele pinaatilla. Paista uunissa 200 asteessa 12-15 minuuttia halutusta kypsyysasteesta riippuen (15 minuutissa keltuainen on täysin hyytynyt). Anna jäähtyä hetki ja nosta frittatat kahdella haarukalla vuoasta lautaselle. Rouhi päälle mustapippuria ja tarjoile.

Vinkki!

Voit käyttää pinaatin sijaan myös esimerkiksi silputtua ruoho- tai kevätsipulia tai rucolaa.
MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä