


Lohifrittatat
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Nämä lohifrittatat valmistuvat kätevästi muffinivuoassa uunissa ja maistuvat brunssipalana salaatin tai hyvän artisaanileivän kera.
Reseptin ainekset
6 annosta
150 g
kylmäsavulohta
6 kpl
kananmuna kuoreton
1/2 dl
pinaattia
1 tl
mustapippuria
Voitele (silikonisen) muffinivuoan kolot kevyesti oliiviöljyllä. Vuoraa jokainen kolo lohipalalla. Riko kananmuna per kolo ja koristele pinaatilla. Paista uunissa 200 asteessa 12-15 minuuttia halutusta kypsyysasteesta riippuen (15 minuutissa keltuainen on täysin hyytynyt). Anna jäähtyä hetki ja nosta frittatat kahdella haarukalla vuoasta lautaselle. Rouhi päälle mustapippuria ja tarjoile.
Voit käyttää pinaatin sijaan myös esimerkiksi silputtua ruoho- tai kevätsipulia tai rucolaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat