Avaa croissantpurkki pakkauksen ohjeen mukaan. Levitä taikinakolmiot työlaudalle ja valmista täyte.
Leikkaa 6 lohiviipaletta pitkittäin kahtia. Jätä kauniimmat puolikkaat ehjiksi. Silppua loppu lohi, sipuli ja tilli hienoksi. Sekoita hienonnetut ainekset keskenään ja lisää joukkoon smetana. Mausta sitruunankuoriraasteella, suolalla ja pippurilla.
Leikkaa taikinakolmioiden leveisiin päätyihin tasavälein kaksi noin 4 cm pitkää viiltoa. Levitä ehjät lohiviipaleet viiltojen päälle ja jaa smetanatäyte lohelle. Rullaa kevyesti ja taivuta croissanteiksi. Lohi näkyy hauskasti sekä viiltokohdista että croissanttien päädyistä.
Voitele lohisarvet munalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä. Paista lohicroissanteja 225 asteessa noin 12 minuuttia.