


Lohicarbonara – tuunaa italialainen klassikkopasta uuteen uskoon kylmäsavulohella
20 min
Lohicarbonara on kalaversio pasta carbonarasta eli miilunpolttajan spagetista. Helppo pasta on valmis vain 20 minuutissa, eikä kauppalistan pituuskaan ala pyörryttää. Kokeile ja jää koukkuun!
Reseptin ainekset
4 annosta
Lohicarbonara
400 g
spagettia
300 g
kylmäsavulohta
3
kevätsipulia
3
munaa
1 dl
ruokakermaa
1 dl
pecorinoa tai parmesaania raasteena
½ tl
mustapippuria
Pinnalle
2 rkl
pecorino- tai parmesaaniraastetta tai -lastuja
Lohicarbonara – ohje:
- Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa lohi suikaleiksi ja kevätsipulit viipaleiksi.
- Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.
- Lisää kerma, juustoraaste ja mustapippuri.
- Valuta keitetty pasta siivilässä ja kumoa takaisin kattilaan. Kun pasta ei ole enää tulikuumaa, lisää kermaseos ja sekoita.
- Lisää lohipalat ja kevätsipulit.
- Viimeistele lohicarbonara-annokset pecorinolla tai parmesaanilla. Tarjoa heti.
Kurkkaa myös suosittu perinteisen pasta carbonaran ohje!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat