3,8(8)
Lohicarbonara – tuunaa italialainen klassikkopasta uuteen uskoon kylmäsavulohella
20 min
Lohicarbonara on kalaversio pasta carbonarasta eli miilunpolttajan spagetista. Helppo pasta on valmis vain 20 minuutissa, eikä kauppalistan pituuskaan ala pyörryttää. Kokeile ja jää koukkuun!
8.1.2020
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Lohicarbonara
400 gspagettia
300 gkylmäsavulohta
3kevätsipulia
3munaa
1 dlruokakermaa
1 dlpecorinoa tai parmesaania raasteena
½ tlmustapippuria
Pinnalle
2 rklpecorino- tai parmesaaniraastetta tai -lastuja

Lohicarbonara – ohje:

  1. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa lohi suikaleiksi ja kevätsipulit viipaleiksi.
  3. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa.
  4. Lisää kerma, juustoraaste ja mustapippuri.
  5. Valuta keitetty pasta siivilässä ja kumoa takaisin kattilaan. Kun pasta ei ole enää tulikuumaa, lisää kermaseos ja sekoita.
  6. Lisää lohipalat ja kevätsipulit.
  7. Viimeistele lohicarbonara-annokset pecorinolla tai parmesaanilla. Tarjoa heti.

Kurkkaa myös suosittu perinteisen pasta carbonaran ohje!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.