Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohi-riisipasteijat

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Lohi-riisipasteijat ovat juhlapöydän maistuvia pikkusuolaisia! Itse tehty rahka-voitaikina sekä täytteen savukala ovat maukas yhdistelmä.

18.12.2013
Reseptin ainekset
25 kpl
4 dl
vehnäjauhoja
200 g
voita
250 g
maitorahkaa
Täyte
150 g
savukalaa (lohta)
2 dl
keitettyä riisiä
4 rkl
tuoretta tilliä (hienonnettuna)
1/4 tl
mustapippuria
Voiteluun
1 kpl
munaa

Mittaa jauhot ja rasva kulhoon ja nypi murumaiseksi seokseksi. Lisää rahka ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja siirrä jähmettymään kylmään ainakin puoleksi tunniksi.

Hienonna lohi ja sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

Kauli taikinasta 3 mm paksuinen, suorakaiteen mallinen levy jauhotetulla alustalla. Leikkaa taikinapyörällä levystä neliöitä (n. 10 cm x 10 cm). Täytä neliöt lohitäytteellä, taita kolmioksi ja nipistele reunat hyvin kiinni.

Kauli ylijäänyt taikina uudestaan, tee vielä niin monta pasteijaa kuin saat, ja ota reunarippeistä pienellä muotilla pasteijoiden päälle koristeita, esim. kukkia tai sydämiä. Asettele koristeet pasteijoiden päälle, kiinnitä tarvittaessa vedellä kostuttamalla.

Voitele lohi-riisipasteijat munalla ja paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt