Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohi-rapujuustokakku

24 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 24 h 0 min
Reseptin ainekset
1 annosta
Pohja
150 g
hapankorppua tai gluteenitonta näkkileipää
1 tl
sitruunamehua
0,5 tl
mustapippuria
3/4 dl
vettä
75 g
voita
Täyte
3 kpl
liivatelehtiä
400 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 dl
kuohukermaa
1 tl
sitruunamehua
0,5 dl
tuoretta ruohosipulia silputtuna
0,5 dl
tuoretta tilliä silputtuna
1 kpl
punasipuli
350 g
lämminsavustettua kirjolohta
ripaus suolaa
Koristeeksi
1 dl
jokiravunpyrstöjä
1 kpl
sitruuna pilkottuna
0,5-1 dl
tuoretta ruohosipulia silputtuna

Murskaa näkkileivät monitoimilaitteessa. 

Sulata voi. 

Sekoita näkkileivänmuruset, voi, vesi, sitruunamehu ja mustapippuri kulhossa. 

Levitä kakkuvuoan pohjalle leivinpaperia. 

Painele kakkupohja vuokaan ja laita jääkaappiin tekeytymään. 

Laita liivatelehdet kylmään veteen. 

Sekoita tuorejuusto ja kuohukerma, vatkaa vaahtomaiseksi. 

Nypi ja surauta lohi monitoimilaitteessa pienenemmäksi massaksi, mutta ei mössöksi. 

Silppua punasipuli ja yrtit. 

Lisää tuorejuusto-kuohukermasekoitukseen lohi, ruohosipuli, tilli, sitruunamehu. 

Lämmitä sitruunamehua pienessä kattilassa tai mikrossa. 

Purista liivatelehdistä vesi pois. 

Sulata liivatelehdet lämpimässä sitruunamehussa ja sekoita täytteeseen. 

Lisää suola. 

Sekoita kunnes täyte on kunnolla sekoittunut. 

Kaada täyte vuokaan ja anna olla jääkaapissa yön yli. 

Juuri ennen tarjoilua koristele kakku jokiravunpyrstöillä, silputulla ruohosipulilla ja sitruunaviipaleilla. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt