Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohi-ramen

Ramenkeittoa on lupa ryystää! Tässä japanilaisessa ramenkeitossa on maukas, limettinen liemi sekä munanuudeleita ja lohta.

22.6.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
1 1/2 l
kasvislientä
1 rkl
currytahnaa
1 kpl
kevätsipulinippu
2 kpl
vihreää chiliä
1 dl
limettimehua
200 g
munanuudeleita
Lisäksi
300 g
kirjolohifileetä (nahatonta ja ruodotonta)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
1 rkl
rypsiöljyä
1 kpl
ruukku tuoretta korianteria

Kuumenna kasvisliemi ja currytahna kattilassa.

Silppua kevätsipulit ja chili ja lisää ne kattilaan. Lisää mehu ja nuudelit. Keitä nuudelit kypsiksi, viitisen minuuttia.

Leikkaa lohifilee neljään palaan. Mausta palat suolalla ja pippurilla.

Paista lohi öljyssä pannulla nopeasti kauniin väriseksi ja rapeapintaiseksi.

Annostele nuudelikeitto kulhoihin ja nosta liemen päälle lohiviipaleet. Viimeistele lohi-ramen silputulla korianterilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt