Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohi-appelsiinivartaat

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Mehukas appelsiini ja lohi ovat loistava makupari! Nämä grillatut lohi-appelsiinivartaat rapeilla leipäpaloilla sopivat täydellisesti kesäpäiviin.

24.6.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
lohta (nahatonta fileetä)
Teriyakimarinadi
2 rkl
teriyaki-kastiketta
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
appelsiinitäysmehua
Lisäksi
4 kpl
maalaisleipäviipaletta
2 kpl
appelsiinia
Viimeistelyyn
2 rkl
oliiviöljyä
1/2 dl
ruohosipulia
Lisäksi
puisia varrastikkuja

Lohi-appelsiinivartaat – ohje:

  1. Upota puiset varrastikut veteen likoamaan.
  2. Kuutioi lohi.
  3. Yhdistä kulhossa teriyakimarinadin ainekset. Anna lohen maustua marinadissa noin tunti.
  4. Kuutioi leipä lohipalojen kokoisiksi.
  5. Pese appelsiinit hyvin ja leikkaa ne kuorineen lohkoiksi.
  6. Pujota kahteen rinnakkaiseen varrastikkuun (jolloin vartaasta tulee tukevampi) vuorotellen lohta, leipää ja appelsiinia.
  7. Grillaa lohi-appelsiinivartaat nopeasti kauniin värisiksi ja kypsiksi grillissä tai uunin grillivastuksen alla.
  8. Silppua valmiille vartaille ruohosipulia ja valuta päälle hieman oliiviöljyä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt