Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Trendiherkku

Litistetyt croissantit – kuorruta superrapea somehitti suklaalla ja muilla lempiherkuilla

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Somessa villinneet litistetyt croissantit valmistuvat helposti valmiista raakapakasteista. Kokeile kuorrutuksessa sulatetun suklaan ja pistaasitahnan lisäksi myös keksitahnaa ja nutellaa. Koristellut lyttycroissantit ovat hauska vaihtoehto vaikka piparkakuille!

12.11.2024
Reseptin ainekset
6 kpl
1 ps (6 kpl/330 g)
croissantteja (pakaste)
noin ½ dl
sokeria
Vaaleanpunainen koristelu
vadelmanmakuisia makeisnappeja sulatettuna (Deco Melts)
tummaa suklaata rouhittuna
koristerakeita
Valkoinen koristelu
valkosuklaata sulatettuna
pakastekuivattuja mansikoita murusteltuna
marenkeja murusteltuna
Vihreä koristelu
pistaasitahnaa
pistaaseja rouhittuna

Litistetyt croissantit − ohje:

  1. Levitä croissantit leivinpaperin päälle uunipellille. Anna sulaa huoneenlämmössä 45 minuuttia.
  2. Kaada sokeri kulhoon. Kierittele lähes sulaneet croissantit kauttaaltaan sokerissa. Pane takaisin pellille.
  3. Aseta toinen leivinpaperi croissanttien päälle ja sen päälle toinen pelti. Paina tasaisesti pellin päältä, niin että croissantit litistyvät. Jätä pelti päälle paiston ajaksi.
  4. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes croissantit ovat kauniin ruskeita ja rapeita. Anna jäähtyä.
  5. Koristele jäähtyneet croissantit valitsemillasi aineksilla. Ripottele koristeet suklaan pinnalle heti, jotta se ei ehdi kovettua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt