


Linssi-lehtikaali-chorizopata
Lämmittävä linssipata syksyn tuiskuihin.
Aloita huuhtelemalla esikeitetyt, punaiset linssit. Valuta hyvin.
Silppua sipulit ja chili.
Lämmitä paistinpannu, lisää rypsiöljy.
Kuullota sipuleita ja chiliä keskilämmöllä, varo etteivät sipulit pala.
Leikkaa chorizomakkarat pieniksi paloiksi.
Lisää chorizot ja linssit pannulle.
Paista makkaroita hetki sipuleiden ja chilin kanssa pannulla.
Leikkaa lehtikaalinruodot silpuksi.
Lisää lehtikaali pannulle.
Sekoita ja anna paahtua hetki.
Lisää pannulle tomaattimurska.
Sekoita.
Lisää mausteet (chilihiutaleet, kurkuma, yrttisuola ja mustapippuri).
Anna porista keskilämmöllä sen aikaa kun keität riisin.
Keitä basmatiriisi suolatussa vedessä.
Kun riisi on valmista ota pata pois liedeltä ja tarjoile linssipata riisin ja ranskankerman kanssa.