Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Linssi-lehtikaali-chorizopata

30 min

Lämmittävä linssipata syksyn tuiskuihin.

Reseptin ainekset
4 annosta
Linssipata
290 g
esikeitettyjä, punaisia linssejä (GoGreen)
3 kpl
pieniä sipuleita
3-4 kpl
valkosipulinkynsiä
1 kpl
tuore, punainen chili
2 kpl
chorizomakkaraa
kaksi ruotoa lehtikaalia
400 g
tomaattimurskaa
1,5 tl
chilihiutaleita
1 tl
luomukurkumaa jauhettuna
1 tl
yrttisuolaa
2 tl
mustapippuria myllystä
Lisäksi
ranskankermaa
basmatiriisiä

Aloita huuhtelemalla esikeitetyt, punaiset linssit. Valuta hyvin. 

Silppua sipulit ja chili. 

Lämmitä paistinpannu, lisää rypsiöljy. 

Kuullota sipuleita ja chiliä keskilämmöllä, varo etteivät sipulit pala. 

Leikkaa chorizomakkarat pieniksi paloiksi. 

Lisää chorizot ja linssit pannulle. 

Paista makkaroita hetki sipuleiden ja chilin kanssa pannulla. 

Leikkaa lehtikaalinruodot silpuksi. 

Lisää lehtikaali pannulle. 

Sekoita ja anna paahtua hetki. 

Lisää pannulle tomaattimurska. 

Sekoita. 

Lisää mausteet (chilihiutaleet, kurkuma, yrttisuola ja mustapippuri).

Anna porista keskilämmöllä sen aikaa kun keität riisin. 

Keitä basmatiriisi suolatussa vedessä. 

Kun riisi on valmista ota pata pois liedeltä ja tarjoile linssipata riisin ja ranskankerman kanssa. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt