


Linssi-kukkakaalipata
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
sipulia
4 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
1 1/2 rkl
currya
8 dl
vettä
1 1/2 kpl
kasvisliemikuutiota
400 g
kuorittuja tomaatteja
25 g
tuoretta inkivääriä (suikaloituna)
2 dl
linssejä
600 g
kukkakaalia
1 tl
mausteseosta (garam masala)
1 rkl
hunajaa
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
2 dl
tuoretta korianteria
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulisilppu. Lisää pannulle curry ja sekoittele hetki. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.
Lisää joukkoon myös liemikuutiot, paloitellut tomaatit liemineen, kuorittu ja hienonnettu inkivääri, siivilässä huuhdotut linssit ja paloiteltu kukkakaali. Anna linssi-kukkakaalipadan kiehua kannen alla hiljalleen. Kokeile kypsyyttä. Tarkista maku.
Mausta ruoka tarvittaessa suolalla ja rouhi mausteeksi mustapippuria. Lisää hienonnettu korianteri.
Tarjoa linssi-kukkakaalipata keitetyn basmatiriisin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat