Linssi-fetarieskat – ruokaisat rieskakääröt ovat mainio eväs piknikille tai kesäretkelle
25 min
Punainen linssisalsa, suolainen fetajuusto ja täyteläinen hummus toimivat pehmeän rieskan ruokaisana seurana.
Reseptin ainekset
4 annosta
4 isoa tai 8 pientä
ohutta rieskaa
1 prk (190 g)
hummusta
100 g
varhaiskaalia
100 g
fetajuustoa
Linssisalsa
1 prk (340 g)
punaisia linssejä suolaliemessä
½ rs (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
1
valkosipulinkynsi
1
mieto punainen chili
1
limen mehu
½ dl
minttua hienonnettuna
1 rkl
rypsiöljyä
½ tl
sokeria
¼ tl
suolaa
Linssi-fetarieskat – ohje:
- Tee linssisalsa. Huuhtele ja valuta linssit siivilässä. Huuhtele tomaatit ja leikkaa paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet. Hienonna chili.
- Sekoita kaikki salsan ainekset kulhossa.
- Levitä hummusta rieskoille. Hienonna varhaiskaali ja lisää rieskoille. Lusikoi päälle linssisalsaa. Murustele päälle fetaa.
- Kääräise rullalle ja kiinnitä cocktailtikuilla.
Vinkki!
Voit korvata hummuksen tuorejuustolla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat