Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Linssi-fetarieskat – ruokaisat rieskakääröt ovat mainio eväs piknikille tai kesäretkelle

25 min

Punainen linssisalsa, suolainen fetajuusto ja täyteläinen hummus toimivat pehmeän rieskan ruokaisana seurana.

1.7.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
4 isoa tai 8 pientä
ohutta rieskaa
1 prk (190 g)
hummusta
100 g
varhaiskaalia
100 g
fetajuustoa
Linssisalsa
1 prk (340 g)
punaisia linssejä suolaliemessä
½ rs (à 250 g)
kirsikkatomaatteja
1
valkosipulinkynsi
1
mieto punainen chili
1
limen mehu
½ dl
minttua hienonnettuna
1 rkl
rypsiöljyä
½ tl
sokeria
¼ tl
suolaa

Linssi-fetarieskat – ohje:

  1. Tee linssisalsa. Huuhtele ja valuta linssit siivilässä. Huuhtele tomaatit ja leikkaa paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Huuhtele ja halkaise chili, poista siemenet. Hienonna chili.
  2. Sekoita kaikki salsan ainekset kulhossa.
  3. Levitä hummusta rieskoille. Hienonna varhaiskaali ja lisää rieskoille. Lusikoi päälle linssisalsaa. Murustele päälle fetaa.
  4. Kääräise rullalle ja kiinnitä cocktailtikuilla.

Vinkki!

Voit korvata hummuksen tuorejuustolla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt