Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Limoncello-sorbetti

6 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 6 h 0 min

Sitruunaistakin sitruunaisempi Limoncello-sorbetti on raikas päätös aterialle tai ihanan virkistävä hellepäivän herkku!

23.11.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
Sorbetti
2 1/2 dl
vettä
2 1/2 dl
sokeria
2 dl
sitruunamehua (vastapuristettua)
2 tl
sitruunankuoriraastetta (luomu)
1/2 dl
likööriä (sitruuna, Limoncello)
2 kpl
valkuaista
Lisäksi
3 kpl
sitruunaa

Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla muutama minuutti, kunnes sokeri on liuennut. Ota kattila pois levyltä.

Lisää sokeriliemeen sitruunamehu ja -kuori sekä likööri.

Siirrä sorbettiseos kannelliseen muovirasiaan. Pakasta 2–3 tuntia, haarukalla välillä sekoitellen.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita valkuaisvaahto puoliksi jäätyneeseen sorbettiseokseen.

Siirrä takaisin pakastimeen 2–3 tunniksi. Sekoita halutessasi välillä haarukalla.

Pese sitruunat lämpimällä vedellä. Halkaise sitruunat vaakasuuntaan. Koverra hedelmäliha veitsellä.

Täytä sitruunanpuolikkaat valmiilla sorbetilla. Pakasta vielä pari tuntia.

Tarjoa Limocello-sorbetti suoraan pakastimesta otettuna sellaisenaan tai pienen limoncello-tilkan kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt