Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raikkautta kalapöytään – sitruunainen limoncello-lohitartar on ihanan helppo valmistaa

45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min

Jouluklassikko graavilohi saa pikantin aromin sitruunalikööristä. Limoncello-lohitartar on täydellinen alkupala, jonka sitruunainen raikkaus herättää taatusti ruokahalun!

28.11.2023
Reseptin ainekset
4–6 annosta
400 g
graavilohta
½
punasipulia
2 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
tilliä hienonnettuna
1 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
sitruunalikööriä (Limoncello)
¼ tl
mustapippuria
(¼ tl
suolaa)
Lisäksi
½
sitruunan kuori hienonnettuna

Limoncello-lohitartar – ohje:

  1. Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Sekoita lohi, punasipuli, yrtit ja öljy keskenään. Mausta sitruunaliköörillä ja mustapippurilla. Lisää tarvittaessa suolaa.
  3. Koristele sitruunankuoriraasteella. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
  4. Tarjoa alkuruokana esimerkiksi leivän tai varrasnäkkileivän kanssa.

Vinkit!

  • Voit maustaa tartarin liköörin sijaan myös sitruunanmehulla.
  • Ota talteen myös perinteisen graavilohen ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt