


Raikkautta kalapöytään – sitruunainen limoncello-lohitartar on ihanan helppo valmistaa
45 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 30 min
Jouluklassikko graavilohi saa pikantin aromin sitruunalikööristä. Limoncello-lohitartar on täydellinen alkupala, jonka sitruunainen raikkaus herättää taatusti ruokahalun!
Reseptin ainekset
4–6 annosta
400 g
graavilohta
½
punasipulia
2 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
2 rkl
tilliä hienonnettuna
1 rkl
rypsiöljyä
3 rkl
sitruunalikööriä (Limoncello)
¼ tl
mustapippuria
(¼ tl
suolaa)
Lisäksi
½
sitruunan kuori hienonnettuna
Limoncello-lohitartar – ohje:
- Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli.
- Sekoita lohi, punasipuli, yrtit ja öljy keskenään. Mausta sitruunaliköörillä ja mustapippurilla. Lisää tarvittaessa suolaa.
- Koristele sitruunankuoriraasteella. Anna maustua vähintään puoli tuntia.
- Tarjoa alkuruokana esimerkiksi leivän tai varrasnäkkileivän kanssa.
Vinkit!
- Voit maustaa tartarin liköörin sijaan myös sitruunanmehulla.
- Ota talteen myös perinteisen graavilohen ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat