Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lihapullavuoka uunissa – vartissa valmisteltu nerokas arkiruoka

55 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 40 min

Nerokas one pot -lihapullapannu pelastaa kiireisen arki-illan, sillä sen valmistelu vie vain 15 minuuttia ja uuni hoitaa loput. 

23.3.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
2 1/2 dl
basmatiriisiä
2 kpl
appelsiinia
400 g
tomaattimurskaa
1 kpl
lihaliemikuutiota
2 rkl
balsamiviinietikkaa
2 tl
sokeria
1 tl
timjamia
1 tl
oreganoa
Lihapullataikina
400 g
sika-nautajauhelihaa
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1/4 tl
cayennenpippuria
Lisäksi
2 rkl
persiljaa (hienonnettuna)

Lihapullavuoka – ohje:

  1. Mittaa riisi uunivuokaan. Purista appelsiineista mehut (noin 2 dl) kulhoon. Lisää tomaattimurska, murusteltu liemikuutio, balsamiviinietikka ja mausteet. Kumoa neste riisin päälle.
  2. Lisää jauhelihan sekaan mausteet ja sekoita hyvin. Pyöritä massasta noin 16 pyörykkää ja nosta ne vuokaan nesteen peitossa olevien riisien päälle.
  3. Nosta vuoka 225-asteiseen uuniin 20 minuutiksi. Laske lämpö 150 asteeseen ja jatka paistamista vielä toiset 20 minuuttia.
  4. Ripottele valmiin lihapullavuoan päälle hienonnettua persiljaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt