4(1)
Libanolilainen jauhelihakastike
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Kaipaatko vaihtelua jauhelihakastikkeeseen? Tee se libanonilaisittain lampaanjauhelihasta ja mausta kanelilla.
16.3.2016
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
1iso keltasipuli
6valkosipulinkynttä
12–16 kplkirsikkatomaatteja
tilkka oliiviöljyä
3 rklpinjansiemeniä
400 glampaanjauhelihaa tai naudan paistijauhelihaa
½ tlsuolaa
½ tlkanelia
½ tljauhettua maustepippuria
½ tlrouhittua mustapippuria
3 rkltomaattipyreetä
5 dllihalientä

1. Kuori ja silppua sipulit. Puolita kirsikkatomaatit.  

2. Kuullota sipulisilput öljytilkassa ja lisää sekaan pinjansiemenet ja hetken päästä jauheliha sekä mausteet. Paista kunnes jauheliha on kypsää.  

3. Lisää sekaan tomaattipyree, puolitetut kirsikkatomaatit ja lihaliemi. Kypsennä miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia välillä sekoittaen.  

4. Tarjoa libanonilainen jauhelihakastike esimerkiksi höyrytetyn riisin ja raikkaan salaatin kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo