4(8)
Levyjoulutorttu – tässä joulutortussa on taatusti tarpeeksi täytettä!
Kasvis
55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 45 min
Levyjoulutorttu on Mrs. Christmas -blogin Elisan unelmien joulutorttu, sillä siihen saa upotettua täytteeksi koko purkillisen luumumarmeladia. Kolmesta raaka-aineesta leivottava torttu ja helppo ja nopea joulunajan tarjottava!
14.12.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
15 annosta
1 pkt (500 g)lehti- tai torttutaikinalevyjä (pakaste)
300 gluumumarmeladia
1 rkltomusokeria

Levyjoulutorttu – ohje:

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle ja anna sulaa puolisen tuntia.
  2. Kauli halutessasi taikinalevyjä hieman ohuemmiksi.
  3. Tee veitsen tylpällä reunalla viillot sentin päähän taikinalevyn reunasta, jotta hillo ei karkaa uunissa reunojen ulkopuolelle.
  4. Levitä luumumarmeladi tasan taikinalevyille, reunojen sisäpuolelle.
  5. Paista levyjoulutorttua 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, kunnes reunat ovat kauniin ruskeat.
  6. Anna jäähtyä ja leikkaa jokainen levy 3–4 viipaleeksi. Siivilöi päälle tomusokeria. Nauti glögin kanssa.

Vinkki!

Kokeile levyjoulutorttua myös muilla torttutäytteillä, kuten omena-kanelimarmeladilla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.