


Levyjoulutorttu – tässä joulutortussa on taatusti tarpeeksi täytettä!
55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 45 min
Levyjoulutorttu on Mrs. Christmas -blogin Elisan unelmien joulutorttu, sillä siihen saa upotettua täytteeksi koko purkillisen luumumarmeladia. Kolmesta raaka-aineesta leivottava torttu ja helppo ja nopea joulunajan tarjottava!
Reseptin ainekset
15 annosta
1 pkt (500 g)
lehti- tai torttutaikinalevyjä (pakaste)
300 g
luumumarmeladia
1 rkl
tomusokeria
Levyjoulutorttu – ohje:
- Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle ja anna sulaa puolisen tuntia.
- Kauli halutessasi taikinalevyjä hieman ohuemmiksi.
- Tee veitsen tylpällä reunalla viillot sentin päähän taikinalevyn reunasta, jotta hillo ei karkaa uunissa reunojen ulkopuolelle.
- Levitä luumumarmeladi tasan taikinalevyille, reunojen sisäpuolelle.
- Paista levyjoulutorttua 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, kunnes reunat ovat kauniin ruskeat.
- Anna jäähtyä ja leikkaa jokainen levy 3–4 viipaleeksi. Siivilöi päälle tomusokeria. Nauti glögin kanssa.
Vinkki!
Kokeile levyjoulutorttua myös muilla torttutäytteillä, kuten omena-kanelimarmeladilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat