Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Levyjoulutorttu – tässä joulutortussa on taatusti tarpeeksi täytettä!

55 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 45 min

Levyjoulutorttu on Mrs. Christmas -blogin Elisan unelmien joulutorttu, sillä siihen saa upotettua täytteeksi koko purkillisen luumumarmeladia. Kolmesta raaka-aineesta leivottava torttu ja helppo ja nopea joulunajan tarjottava!

14.12.2018
Reseptin ainekset
15 annosta
1 pkt (500 g)
lehti- tai torttutaikinalevyjä (pakaste)
300 g
luumumarmeladia
1 rkl
tomusokeria

Levyjoulutorttu – ohje:

  1. Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle ja anna sulaa puolisen tuntia.
  2. Kauli halutessasi taikinalevyjä hieman ohuemmiksi.
  3. Tee veitsen tylpällä reunalla viillot sentin päähän taikinalevyn reunasta, jotta hillo ei karkaa uunissa reunojen ulkopuolelle.
  4. Levitä luumumarmeladi tasan taikinalevyille, reunojen sisäpuolelle.
  5. Paista levyjoulutorttua 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 minuuttia, kunnes reunat ovat kauniin ruskeat.
  6. Anna jäähtyä ja leikkaa jokainen levy 3–4 viipaleeksi. Siivilöi päälle tomusokeria. Nauti glögin kanssa.

Vinkki!

Kokeile levyjoulutorttua myös muilla torttutäytteillä, kuten omena-kanelimarmeladilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt