Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lepuska

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Lepuska eli Etelä-Karjalasta kotoisin oleva rieska vie kielen mennessään.

14.8.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
Lepuska
600 g
perunamuusia
1 dl
ohrajauhoja
2 dl
vehnäjauhoja
1
kananmuna
suolaa

Lepuska – ohje:

  1. Ota perunamuusista tarvittava määrä ja sekoita siihen molemmat jauhot sekä kananmuna. Mausta suolalla. 
  2. Taputtele jauhoisin käsin taikinasta sileitä kiekkoja. Asettele leivinpaperin päälle uunipellille. 
  3. Paista lepuskoja 250-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt