


Leipätikut ja latva-artisokkatahna
20 min
Pääsiäisen naposteltavaksi sopivat leipätikut ja latva-artisokkatahna. Leipätikut ovat myös kaunis tarjottava.
Reseptin ainekset
4-6 annosta
1 tlk
latva-artisokanpohjia
½
sitruunan kuori
1 rkl
sitruunan mehua
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
dijonsinappia
1 dl
maustamatonta paksua jogurttia
½ dl
hyvää oliiviöljyä
ripaus
suolaa
mustapippuria
Lisäksi:
8
paahtoleipäviipaleita
½ dl
oliiviöljyä
Leipätikut ja latva-artisokkatahna
1. Valuta latva-artisokanpohjat. Pese sitruuna huolellisesti, raasta sen kuori ja purista mehu.
2. Mittaa kaikki tahnan raaka-aineet kulhoon ja soseuta tahna tasaiseksi sauvasekoittimella. Anna tahnan makujen tasaantua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia.
3. Leikkaa paahtoleipäviipaleet tikuiksi. Paahda niitä kauttaaltaan paistinpannulla oliiviöljyssä. Tarjoa latva-artisokkatahnan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat