3(1)
Leipätikut ja latva-artisokkatahna
20 min
Pääsiäisen naposteltavaksi sopivat leipätikut ja latva-artisokkatahna. Leipätikut ovat myös kaunis tarjottava.
30.1.2014
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4-6 annosta
1 tlklatva-artisokanpohjia
½sitruunan kuori
1 rklsitruunan mehua
1valkosipulinkynsi
1 rkldijonsinappia
1 dlmaustamatonta paksua jogurttia
½ dlhyvää oliiviöljyä
ripaussuolaa
mustapippuria
Lisäksi:
8paahtoleipäviipaleita
½ dloliiviöljyä

Leipätikut ja latva-artisokkatahna

1. Valuta latva-artisokanpohjat. Pese sitruuna huolellisesti, raasta sen kuori ja purista mehu.

2. Mittaa kaikki tahnan raaka-aineet kulhoon ja soseuta tahna tasaiseksi sauvasekoittimella. Anna tahnan makujen tasaantua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia.

3. Leikkaa paahtoleipäviipaleet tikuiksi. Paahda niitä kauttaaltaan paistinpannulla oliiviöljyssä. Tarjoa latva-artisokkatahnan kanssa.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.