Lehtikaalipesto(pasta)

15 min
5
0

Lehtikaalipesto(pasta)

Teksti 52 Weeks of Deliciousness
Kuvat 52 Weeks of Deliciousness
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

Lehtikaalipesto

  • kaksi ruotoa lehtikaalia
  • 3 rklauringonkukansiemeniä
  • 0,5 dlparmesanjuustoa raastettuna
  • 1 dllaadukasta oliiviöljyä
  • 3 rklsitruunamehua
  • 2 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 1 tlsuolaa
  • 0,5 tlmustapippuria rouhittuna

Lisäksi

  • 6 dltäysjyväpastaa
  • 3 rklfetaa murennettuna
  • 3 kplrapeaa pekonia

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Laita pasta keittymään suolattuun veteen. 

Pese lehtikaali ja leikkaa lehdet irti ruodoista. 

Lisää lehtikaali, raastettu parmesanjuusto, oliiviöljy, auringonkukansiemenet, silputtu valkosipuli, sitruunamehu, suola ja pippuri blenderiin tai sauvasekoittimen monitoimikoneosaan.

Surraa tasaiseksi massaksi. 

Maista ja mausta lisää jos tarve. 

Sekoita pesto valmiin pastan kanssa. 

Lisää pastaan esim. rapeaksi paistettua pekonia tai fetamuruja sekä rouhaisu mustapippuria. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä