Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lehtikaalipestopasta – huippuhelpon pastan taika löytyy itse tehdystä pestokastikkeesta

25 min

Lehtikaalipestopastan kastikkeessa yhdistyy kaksi ravinteikasta superruokaa, nimittäin saksanpähkinät ja lehtikaali. Raikas ja maukas pesto tekee helposta pastasta vastustamattoman.

7.1.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
Lehtikaalipesto
100 g
saksanpähkinöitä
100 g (6 isoa lehteä)
lehtikaalia
1 tl
suolaa
1 dl
basilikaa
1
valkosipulinkynsi
1½ rkl
sitruunan mehua
50 g (1½ dl)
parmesaania
1 dl
oliiviöljyä
mustapippuria
Lisäksi
400 g
spagettia

Lehtikaalipestopasta – ohje:

  1. Paahda saksanpähkinöitä hetki kuivalla pannulla, kunnes ne alkavat saada väriä. Siirrä pähkinät jäähtymään.
  2. Poista lehtikaalien paksut lehtiruodit ja revi lehdet pienemmiksi. Lisää puolet suolasta lehtikaalihakkeluksen joukkoon ja hiero kaaleja sormenpäillä voimakkaasti, kunnes niiden rakenne rikkoutuu.
  3. Pane puolet jäähtyneistä pähkinöistä (säästä puolet pastan päälle) tehosekoittimeen ja lisää myös lehtikaali, basilika, valkosipuli ja sitruunamehu. Mittaa mukaan raastettu parmesaanijuusto, öljy ja loput suolasta. Rouhi joukkoon mustapippuria.
  4. Pyöräytä ainekset tehosekoittimessa karkeaksi pestoksi. Lisää hieman oliiviöljyä, jos haluat pestosta löysempää.
  5. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita pesto pastan joukkoon ja ripottele loput pähkinät annoksen päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt