Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lehtikaalipasta

30 min

Oletko jo tutustunut lehtikaaliin? Superterveellinen vihannes on raakana karkeaa, mutta pehmenee kypsennettäessä ja pysyy raikkaan vihreänä pitkään. Tässä carbonara-tyyppisessä pastassa kaali ja pekoni muodostavat herkullisen makuparin. Lehtikaalipasta on helppo ja nopea valmistaa.

14.8.2014
Reseptin ainekset
4–5
n. 400 g
spagettia
150 g
lehti- tai savojinkaalta
1
sipuli
170–200 g
pekonia
2 dl
ruoka- tai kuohukermaa
1
kananmuna
mustapippuria
ripaus suolaa
parmesaanijuustoa tarjoiluun

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Leikkaa kaalista puumainen keskiruoti pois ja suikaloi lehdet. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa pekoni ohuiksi viipaleiksi.

3. Nosta pekoni paistinpannulle, kytke liesi päälle ja anna pekonin ruskistua omassa rasvassaan. Lisää sipuli ja kuullota hetki ennen kuin lisäät kaalisuikaleet. Kääntele kaalisuikaleita pari minuuttia pannulla.

4. Yhdistä kerma ja kananmuna. Nosta pannu pois liedeltä ja kaada kermaseos pannulle koko ajan sekoitellen. Rouhi päälle mustapippuria ja ripaus suolaa.

5. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Viimeistele lehtikaalipasta-annokset parmesaanilla ja tarjoa heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt