Kotivinkki

Lehtikaalipasta

30 min
4.1
0

Oletko jo tutustunut lehtikaaliin? Superterveellinen vihannes on raakana karkeaa, mutta pehmenee kypsennettäessä ja pysyy raikkaan vihreänä pitkään. Tässä carbonara-tyyppisessä pastassa kaali ja pekoni muodostavat herkullisen makuparin. Lehtikaalipasta on helppo ja nopea valmistaa.
Tulosta
Kuvat Nico Backström

Ainekset (4–5 )

  • n. 400 gspagettia
  • 150 glehti- tai savojinkaalta
  • 1sipuli
  • 170–200 gpekonia
  • 2 dlruoka- tai kuohukermaa
  • 1kananmuna
  • mustapippuria
  • ripaus suolaa
  • parmesaanijuustoa tarjoiluun

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
4.1