


Parempaa arkea! Lehtikaalinuudelit maustetaan umamisella misovoilla
20 min
Täysjyvänuudeleiden kanssa tarjottu lehtikaali saa upean maun, kun sen maustaa umamisella misovoilla. Lisäpotkua annokseen saa chiliöljyllä.
Reseptin ainekset
2–3 annosta
4
valkosipulinkynttä
200 g
lehtikaalia
50 g
voita
½ tl
fenkolinsiemeniä
½ tl
chilihiutaleita
1 dl
vettä
2 rkl
vaaleaa misotahnaa
½ tl
suolaa
200 g
täysjyvänuudeleita
Lisäksi
rapeaa valkosipulia chiliöljyssä
korianteria
Lehtikaalinuudelit misovoilla – ohje:
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaalit, irrota lehdet ruodista ja leikkaa lehdet pieniksi suikaleiksi.
- Sulata voi pannulla. Lisää valkosipulit, fenkolinsiemenet ja chilihiutaleet. Paista sekoittaen pari minuuttia. Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi. Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
- Lusikoi seos pannulta tehosekoittimeen. Lisää misotahna ja suola. Soseuta tasaiseksi. Lisää tilkka vettä tarvittaessa.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita lehtikaaliseos nuudeleihin. Viimeistele annokset rapealla valkosipuli-chiliöljyllä ja korianterilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat