Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parempaa arkea! Lehtikaalinuudelit maustetaan umamisella misovoilla

20 min

Täysjyvänuudeleiden kanssa tarjottu lehtikaali saa upean maun, kun sen maustaa umamisella misovoilla. Lisäpotkua annokseen saa chiliöljyllä.

28.11.2023
Reseptin ainekset
2–3 annosta
4
valkosipulinkynttä
200 g
lehtikaalia
50 g
voita
½ tl
fenkolinsiemeniä
½ tl
chilihiutaleita
1 dl
vettä
2 rkl
vaaleaa misotahnaa
½ tl
suolaa
200 g
täysjyvänuudeleita
Lisäksi
rapeaa valkosipulia chiliöljyssä
korianteria

Lehtikaalinuudelit misovoilla – ohje:

  1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele lehtikaalit, irrota lehdet ruodista ja leikkaa lehdet pieniksi suikaleiksi.
  2. Sulata voi pannulla. Lisää valkosipulit, fenkolinsiemenet ja chilihiutaleet. Paista sekoittaen pari minuuttia. Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi. Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
  3. Lusikoi seos pannulta tehosekoittimeen. Lisää misotahna ja suola. Soseuta tasaiseksi. Lisää tilkka vettä tarvittaessa.
  4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita lehtikaaliseos nuudeleihin. Viimeistele annokset rapealla valkosipuli-chiliöljyllä ja korianterilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt