


Lehtikaalifrittata
Rapsakka letikaali pääsi mukaan frittataan sipulin ja salamisuikaleiden kaveriksi. Kun koko komeus maustetaan vielä valkosipulilla ja parmesaanilla on tulos enemmän kuin kiitettävä.
Reseptin ainekset
6 annosta
8 kpl
kananmunia
3/4 dl
parmesaania
1 kpl
sipulia
4 dl
lehtikaalia (silputtuna)
1,5 dl
salamia (suikaleina)
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Silppua sipulit, lehtikaali sekä salami. Raasta parmesaani. Kuullota sipuli voissa pannulla ja lisää lehtikaali, anna hautua hetken sekoitellen ja lisää salami. Sekoita munat kulhossa ja lisää puolet juustoraasteesta, suola, mustapippuri ja valkosipulimurska. Kaada munaseos pannuun, lisää päälle loppu juustoraaste ja anna hautua miedolla lämmöllä kypsäksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat