Maku

Lehtikaalifrittata

5
0

Lehtikaalifrittata

Rapsakka letikaali pääsi mukaan frittataan sipulin ja salamisuikaleiden kaveriksi. Kun koko komeus maustetaan vielä valkosipulilla ja parmesaanilla on tulos enemmän kuin kiitettävä.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 8 kplkananmunia
  • 3/4 dlparmesaania
  • 1 kplsipulia
  • 4 dllehtikaalia (silputtuna)
  • 1,5 dlsalamia (suikaleina)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustaapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Silppua sipulit, lehtikaali sekä salami. Raasta parmesaani. Kuullota sipuli voissa pannulla ja lisää lehtikaali, anna hautua hetken sekoitellen ja lisää salami. Sekoita munat kulhossa ja lisää puolet juustoraasteesta, suola, mustapippuri ja valkosipulimurska. Kaada munaseos pannuun, lisää päälle loppu juustoraaste ja anna hautua miedolla lämmöllä kypsäksi. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä