Maku

Lehtikaalifrittata

{
Aktiivinen
Passiivinen
Rapsakka letikaali pääsi mukaan frittataan sipulin ja salamisuikaleiden kaveriksi. Kun koko komeus maustetaan vielä valkosipulilla ja parmesaanilla on tulos enemmän kuin kiitettävä.
5
0
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä


Ainekset (6 annosta)

  • 8 kplkananmunia
  • 3/4 dlparmesaania
  • 1 kplsipulia
  • 4 dllehtikaalia (silputtuna)
  • 1,5 dlsalamia (suikaleina)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustaapippuria
Tulosta

Silppua sipulit, lehtikaali sekä salami. Raasta parmesaani. Kuullota sipuli voissa pannulla ja lisää lehtikaali, anna hautua hetken sekoitellen ja lisää salami. Sekoita munat kulhossa ja lisää puolet juustoraasteesta, suola, mustapippuri ja valkosipulimurska. Kaada munaseos pannuun, lisää päälle loppu juustoraaste ja anna hautua miedolla lämmöllä kypsäksi. 

MITÄ PIDIT?
5