Maku

Lehtikaali-caesar

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Superhelppo lehtikaali-caesar syntyy vain viidestä raaka-aineesta! Ravunpyrstöt ja parmesaani antavat salaatille ruokaisuutta ja sitruuna sekä öljy pehmittävät kaalin sopivaksi.
GL
MU
5
0


Ainekset (4 annosta)

  • 200 glehtikaalia
  • 1/2 dloliiviöljyä
  • 2 rklsitruunamehua
  • 100 gparmesaanijuustoa (lastuina)
  • 170 grapua (1 prk (400 g /170 g) ravunpyrstöjä)
Tulosta

Huuhtele lehtikaali. Poista lehdistä kovat ruodit ja leikkaa lehdet suikaleiksi.

Paista lehtikaalit nopeasti kuumalla pannulla öljyssä. Anna kaalin saada hieman väriä, mutta jätä se mielellään hieman napakaksi. Mausta sitruunamehulla.

Annostele lautasille paistettua kaalia, parmesaanilastuja ja valutettuja ravunpyrstöjä.

MITÄ PIDIT?
5
Kommentoi »