


Lehtikaali-caesar
15 min
Superhelppo lehtikaali-caesar syntyy vain viidestä raaka-aineesta! Ravunpyrstöt ja parmesaani antavat salaatille ruokaisuutta ja sitruuna sekä öljy pehmittävät kaalin sopivaksi.
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
lehtikaalia
1/2 dl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
100 g
parmesaanijuustoa (lastuina)
170 g
rapua (1 prk (400 g /170 g) ravunpyrstöjä)
Huuhtele lehtikaali. Poista lehdistä kovat ruodit ja leikkaa lehdet suikaleiksi.
Paista lehtikaalit nopeasti kuumalla pannulla öljyssä. Anna kaalin saada hieman väriä, mutta jätä se mielellään hieman napakaksi. Mausta sitruunamehulla.
Annostele lautasille paistettua kaalia, parmesaanilastuja ja valutettuja ravunpyrstöjä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat