Maku

Lehtikaali-caesar

15 min
5
0

Lehtikaali-caesar

GL
MU
0
5
Superhelppo lehtikaali-caesar syntyy vain viidestä raaka-aineesta! Ravunpyrstöt ja parmesaani antavat salaatille ruokaisuutta ja sitruuna sekä öljy pehmittävät kaalin sopivaksi.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Timo Pyykkö
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 200 glehtikaalia
  • 1/2 dloliiviöljyä
  • 2 rklsitruunamehua
  • 100 gparmesaanijuustoa (lastuina)
  • 170 grapua (1 prk (400 g /170 g) ravunpyrstöjä)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Huuhtele lehtikaali. Poista lehdistä kovat ruodit ja leikkaa lehdet suikaleiksi.

Paista lehtikaalit nopeasti kuumalla pannulla öljyssä. Anna kaalin saada hieman väriä, mutta jätä se mielellään hieman napakaksi. Mausta sitruunamehulla.

Annostele lautasille paistettua kaalia, parmesaanilastuja ja valutettuja ravunpyrstöjä.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä