Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lasimestarin silakka

4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Äidin reseptillä saa takuuvarmasti hyvää lasimestarin silakkaa!

Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
silakkafileitä
Mausteliemi 1
1 dl
väkiviinaetikkaa
2 dl
vettä
2 rkl
merisuolaa
Mausteliemi 2
1 dl
väkiviinaetikkaa
1 dl
sokeria
2 dl
vettä
Lisäkkeet
1 kpl
sipuli
2 kpl
porkkanaa
laakerinlehtiä
maustepippureita

Lasimestarin silakka – ohje:

  1. Tee silakkafileille mausteliemi. Sekoita etikka, vesi ja merisuola ja kaada se astiaan silakkafileiden päälle. Anna maustua yön yli tai vähintään 4 tuntia.
  2. Keitä uusi liemi etikasta, sokerista ja vedestä. Anna sen jäähtyä. 
  3. Viipaloi sillä aikaa sipuli renkaiksi ja porkkanat viipaleiksi. 
  4. Lado lasipurkkiin kerroksittain silakoita, sipulirenkaita, porkkanaviipaleita, laakerinlehtiä ja maustepippureita. 
  5. Kaada päälle mausteliemi. 
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt