


Lasimestarin silakka
4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min
Äidin reseptillä saa takuuvarmasti hyvää lasimestarin silakkaa!
Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
silakkafileitä
Mausteliemi 1
1 dl
väkiviinaetikkaa
2 dl
vettä
2 rkl
merisuolaa
Mausteliemi 2
1 dl
väkiviinaetikkaa
1 dl
sokeria
2 dl
vettä
Lisäkkeet
1 kpl
sipuli
2 kpl
porkkanaa
laakerinlehtiä
maustepippureita
Lasimestarin silakka – ohje:
- Tee silakkafileille mausteliemi. Sekoita etikka, vesi ja merisuola ja kaada se astiaan silakkafileiden päälle. Anna maustua yön yli tai vähintään 4 tuntia.
- Keitä uusi liemi etikasta, sokerista ja vedestä. Anna sen jäähtyä.
- Viipaloi sillä aikaa sipuli renkaiksi ja porkkanat viipaleiksi.
- Lado lasipurkkiin kerroksittain silakoita, sipulirenkaita, porkkanaviipaleita, laakerinlehtiä ja maustepippureita.
- Kaada päälle mausteliemi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat