Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Nopeampi kuin lasagne

Lasagnette – samat maut ja täyteläisyys kuin perinteisessä lasagnessa, mutta puolet helpompi tehdä

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Lasagnette valmistetaan sille tarkoitetuista pienistä levypastoista, jotka kypsyvät nopeasti. Jauhelihakastikkeen kaveriksi sekoitetaan juustoraasteesta ja kermasta nopea juustokastike.

14.2.2025
Reseptin ainekset
4–6 annosta
400 g
pastaa (esim. Torino Piccolo tai Rummo Mafaldine tai Tripoline)
Kastike
1
sipuli
2–3
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
400 g
naudan jauhelihaa
2 tlk (à 400 g)
yrttitomaattimurskaa
2 dl
vettä
3 rkl
chilikastiketta (esim. Heinz)
1½ rkl
lihafondia (tai 1 lihaliemikuutio)
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
Päälle
1 ps (150 g)
juustoraastetta (emmental-mozzarella)
2 dl
ruokakermaa

Lasagnette – ohje:

  1. Tee ensin kastike. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna öljy valurautapannussa. Lisää sipulit ja kuullota niitä hetki. Lisää jauheliha ja paista sitä pannulla sekoitellen, kunnes se ruskistuu.
  3. Lisää tomaattimurskat, vesi, chilikastike, fondi, pippuri ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 10 minuuttia.
  4. Lisää pastat pannulle kastikkeen joukkoon ja sekoita. Voit valmistaa lasagnetten myös voidellussa uunivuoassa (20 × 30 cm).
  5. Sekoita juustoraaste ja kerma keskenään ja levitä pannuun tai vuokaan päällimmäiseksi.
  6. Paista lasagnettea 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Vinkki!

Saat lasagnettesta kasvisversion, kun vaihdat jauhelihan kasviperäiseen jauhikseen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt