Lampaanviulu

3 h 15 min
3.9
0

Lampaanviulu

GL
LA
MA
MU
0
3.9
Teksti Helena Saine-Laitinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 2500 glampaanpaistia

Mausteseos

  • 1 dlmangochutneya
  • 3 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
  • 1/2 dlkonjakkia
  • 1 rkltuoretta timjamia (silputtuna)
  • 1 rkltuoretta oreganoa (silputtuna)
  • 1 1/2 tlsuolaa
  • 1 tlmustapippuria

Tee näin

3 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN3 h

Kuivaa lihan pinta talouspaperiin. Sekoita mausteet keskenään ja taputtele seos kauttaaltaan paistin pintaan. Työnnä lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan, mutta varo osumasta luuhun. Nosta paisti uunivuokaan tai -pannulle ja kypsennä 125 asteessa kunnes mittari näyttää 75 astetta. Valele lihaa paistamisen aikana pannulle valuneella liemellä.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä