Kotivinkki

Lampaankyljysrivi – juhlavan aterian supertähti

14 h 10 min
0
0

Lampaankyljysrivi on näyttävästä ulkomuodostaan huolimatta helppo valmistaa. Yön yli marinoidut lihat ruskistetaan ensin kevyesti pannulla, minkä jälkeen uuni hoitaakin loput. Herkullinen kastike valmistuu näppärästi kyljysten paistoliemestä.
Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset (4 annosta)

  • 800–1000 glampaan tai karitsan kyljysriviä
  • öljyä
  • suolaa
  • 4valkosipulia
  • 2 dlkermaa

Marinadi

  • 1 dlöljyä
  • 2 rkljuoksevaa hunajaa
  • valkosipulia
  • 1 rkltuoretta timjamia
  • 1 rkltuoretta rosmariinia
  • 1laakerinlehti
  • 1 tlrouhittua mustapippuria

Tee näin

14 h 10 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN13 h 45 min
MITÄ PIDIT?
0