Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pekoni-perunasalaatti – lämmin herkku, joka vie kielen mennessään

20 min

Pekoni-perunasalaatti on todellinen herkkujen herkku! Pyöräytä pannulla pekonia, punakaalia, paahdettua perunaa sekä ranskankermaa ja ihana pottusalaatti on valmis.

28.6.2016
Reseptin ainekset
2 annosta
Pekoni-perunasalaatti
5
perunaa
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
70 g
pekonia (puoli pakettia)
300 g
punakaalia
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28%)
1 rkl
sinappia
1 rkl
sitruunamehua
1 dl
timjamia (silputtuna)

Pekoni-perunasalaatti – ohje:

  1. Pese perunat hyvin. Viipaloi ne puolen sentin kiekoiksi. Kumoa perunat uunipellille ja sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Paahda perunakiekkoja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  2. Silppua pekoni ja paista se kuumalla pannulla. Suikaloi kaali ja lisää pannulle. Kuullota hetki.
  3. Lisää pannulle perunat, ranskankerma, sinappi, sitruunamehu ja timjami. Pyöräytä pekoni-perunasalaatti sekaisin.
  4. Tarjoa pekoni-perunasalaatti lämpimänä.

Vinkki!

Kurkkaa myös suosittu perinteisen perunasalaatin resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt