4(7)
Pekoni-perunasalaatti – lämmin herkku, joka vie kielen mennessään
Munaton
20 min
Pekoni-perunasalaatti on todellinen herkkujen herkku! Pyöräytä pannulla pekonia, punakaalia, paahdettua perunaa sekä ranskankermaa ja ihana pottusalaatti on valmis.
28.6.2016
 |
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
Pekoni-perunasalaatti
5perunaa
2 rklrypsiöljyä
½ tlsuolaa
¼ tlmustapippuria
70 gpekonia (puoli pakettia)
300 gpunakaalia
150 granskankermaa (rasvaa 28%)
1 rklsinappia
1 rklsitruunamehua
1 dltimjamia (silputtuna)

Pekoni-perunasalaatti valmistuu näin:

  1. Pese perunat hyvin. Viipaloi ne puolen sentin kiekoiksi. Kumoa perunat uunipellille ja sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Paahda perunakiekkoja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  2. Silppua pekoni ja paista se kuumalla pannulla. Suikaloi kaali ja lisää pannulle. Kuullota hetki.
  3. Lisää pannulle perunat, ranskankerma, sinappi, sitruunamehu ja timjami. Pyöräytä pekoni-perunasalaatti sekaisin.
  4. Tarjoa pekoni-perunasalaatti lämpimänä.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen perunasalaatin resepti!

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo