


Pekoni-perunasalaatti – lämmin herkku, joka vie kielen mennessään
20 min
Pekoni-perunasalaatti on todellinen herkkujen herkku! Pyöräytä pannulla pekonia, punakaalia, paahdettua perunaa sekä ranskankermaa ja ihana pottusalaatti on valmis.
Reseptin ainekset
2 annosta
Pekoni-perunasalaatti
5
perunaa
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
70 g
pekonia (puoli pakettia)
300 g
punakaalia
150 g
ranskankermaa (rasvaa 28%)
1 rkl
sinappia
1 rkl
sitruunamehua
1 dl
timjamia (silputtuna)
Pekoni-perunasalaatti – ohje:
- Pese perunat hyvin. Viipaloi ne puolen sentin kiekoiksi. Kumoa perunat uunipellille ja sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Paahda perunakiekkoja 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
- Silppua pekoni ja paista se kuumalla pannulla. Suikaloi kaali ja lisää pannulle. Kuullota hetki.
- Lisää pannulle perunat, ranskankerma, sinappi, sitruunamehu ja timjami. Pyöräytä pekoni-perunasalaatti sekaisin.
- Tarjoa pekoni-perunasalaatti lämpimänä.
Vinkki!
Kurkkaa myös suosittu perinteisen perunasalaatin resepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat