


Lämmin kiinankaali-katkarapusalaatti
20 min
Aasialaishenkinen, lämmin katkarapusalaatti maistuu myös kylmänä päivänä. Kuullotetut kasvikset saavat kaverikseen soijalla ja inkiväärillä maustetun kastikkeen.
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
katkarapuja (pakaste)
500 g
kiinankaalia
2 kpl
porkkanaa
2 kpl
kesäsipulia (varsineen)
2 rkl
seesaminsiemeniä
1 rku
tuoretta korianteria
Kastike
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)
Lämmin kiinankaali-katkarapusalaatti – ohje:
- Sulata katkaravut.
- Huuhdo ja suikaloi kiinankaali. Viipaloi pestyt tai raaputetut porkkanat. Hienonna sipulit varsineen.
- Paahda seesaminsiemenet kevyesti pannulla ja nosta sivuun.
- Yhdistä kastikkeen ainekset.
- Kuullota porkkanat ja sipulit pannulla öljyssä. Lisää kiinankaali ja paista pari minuuttia koko ajan käännellen. Lisää katkaravut.
- Kaada kastike salaatin joukkoon ja nostele ainekset sekaisin. Viimeistele seesaminsiemenillä ja korianterilla. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat