Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lämmin kiinankaali-katkarapusalaatti

20 min

Aasialaishenkinen, lämmin katkarapusalaatti maistuu myös kylmänä päivänä. Kuullotetut kasvikset saavat kaverikseen soijalla ja inkiväärillä maustetun kastikkeen.

27.7.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
katkarapuja (pakaste)
500 g
kiinankaalia
2 kpl
porkkanaa
2 kpl
kesäsipulia (varsineen)
2 rkl
seesaminsiemeniä
1 rku
tuoretta korianteria
Kastike
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
punaviinietikkaa
1 rkl
tuoretta inkivääriä (raastettuna)

Lämmin kiinankaali-katkarapusalaatti – ohje:

  1. Sulata katkaravut.
  2. Huuhdo ja suikaloi kiinankaali. Viipaloi pestyt tai raaputetut porkkanat. Hienonna sipulit varsineen.
  3. Paahda seesaminsiemenet kevyesti pannulla ja nosta sivuun.
  4. Yhdistä kastikkeen ainekset.
  5. Kuullota porkkanat ja sipulit pannulla öljyssä. Lisää kiinankaali ja paista pari minuuttia koko ajan käännellen. Lisää katkaravut.
  6. Kaada kastike salaatin joukkoon ja nostele ainekset sekaisin. Viimeistele seesaminsiemenillä ja korianterilla. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt