Lämmin kiinankaali-katkarapusalaatti

20 min
3.7
0

Lämmin kiinankaali-katkarapusalaatti

GL
MA
MU
0
3.7
Aasialaishenkinen, lämmin katkarapusalaatti maistuu myös kylmänä päivänä. Kuullotetut kasvikset saavat kaverikseen soijalla ja inkiväärillä maustetun kastikkeen.
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 200 gkatkarapuja (pakaste)
  • 500 gkiinankaalia
  • 2 kplporkkanaa
  • 2 kplkesäsipulia (varsineen)
  • 2 rklseesaminsiemeniä
  • 2 dltuoretta korianteria (1 rku)

Kastike

  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rklpunaviinietikkaa
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista lämmin kiinankaali-katkarapusalaatti näin:

Sulata katkaravut.

Huuhdo ja suikaloi kiinankaali. Viipaloi pestyt tai raaputetut porkkanat. Hienonna sipulit varsineen.

Paahda seesaminsiemenet kevyesti pannulla ja nosta sivuun.

Yhdistä kastikkeen ainekset.

Kuullota porkkanat ja sipulit pannulla öljyssä. Lisää kiinankaali ja paista pari minuuttia koko ajan käännellen. Lisää katkaravut.

Kaada kastike salaatin joukkoon ja nostele ainekset sekaisin. Viimeistele seesaminsiemenillä ja korianterilla. Tarjoa heti.

MITÄ PIDIT?
3.7
Katso myös nämä