Maku

Lämmin kiinankaali-katkarapusalaatti

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Aasialaishenkinen, lämmin katkarapusalaatti maistuu myös kylmänä päivänä. Kuullotetut kasvikset saavat kaverikseen soijalla ja inkiväärillä maustetun kastikkeen.
GL
MA
MU
3.7
0
Julkaistu: 27.7.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 200 gkatkarapuja (pakaste)
  • 500 gkiinankaalia
  • 2 kplporkkanaa
  • 2 kplkesäsipulia (varsineen)
  • 2 rklseesaminsiemeniä
  • 2 dltuoretta korianteria (1 rku)

Kastike

  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 1 rklpunaviinietikkaa
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raastettuna)
Tulosta
Valmista lämmin kiinankaali-katkarapusalaatti näin:
Sulata katkaravut.
Huuhdo ja suikaloi kiinankaali. Viipaloi pestyt tai raaputetut porkkanat. Hienonna sipulit varsineen.
Paahda seesaminsiemenet kevyesti pannulla ja nosta sivuun.
Yhdistä kastikkeen ainekset.
Kuullota porkkanat ja sipulit pannulla öljyssä. Lisää kiinankaali ja paista pari minuuttia koko ajan käännellen. Lisää katkaravut.
Kaada kastike salaatin joukkoon ja nostele ainekset sekaisin. Viimeistele seesaminsiemenillä ja korianterilla. Tarjoa heti.
MITÄ PIDIT?
3.67
Kommentoi »