
Ota lampaanliha huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta. Jos käytät luista lapaa, poista halutessasi enimmät kalvot. Luutonta lihaa käyttäessäsi paloittele se reiluiksi kuutioiksi.
Kuori pikkusipulit. Hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chili, poista siemenet ja kalvot. Hienonna chili.
Ruskista lihat oliiviöljyssä valurautapannulla kolmessa erässä.
Kumoa ne pataan. Huuhdo pannu paistokertojen välillä vedellä ja kaada liemi pataan.
Kuullota lopuksi sipulit ja chilit, kumoa ne pataan. Sekoita joukkoon taatelit, inkivääri, etikka, fariinisokeri ja mausteet. Kumoa päälle tomaatit. Huuhdo tölkki vedellä ja lisää joukkoon.
Kuumenna kiehuvaksi ja säädä liesi miedolle lämmölle. Haudutusajan pituus riippuu valitsemastasi lihasta. Hauduta lapaa ja etuselkää noin 3 tuntia, paistipaloille riittää 2 tuntia. Voit myös hauduttaa padan 150-asteisessa uunissa. Tarkista välillä nesteen määrä ja lisää vettä tarvittaessa.
Viimeistele lammaspata korianterilla.
Tarjoa marokkolainen lammaspata keitetyn couscousin kanssa.