Makuja maailmalta arkeen ja juhlaan! Valmista herkulliset lammas-pinaattikebakot helposti uunissa
40 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
20 minUunissa paistettavat lammas-pinaattikebakot kruunaavat meze-lautasen. Kebakoiden salainen ainesosa ovat kuivatut aprikoosit sekä mausteet.
GL
MA
0
Kuvat
Julkaistu 12.5.2020

Makuja maailmalta arkeen ja juhlaan! Valmista herkulliset lammas-pinaattikebakot helposti uunissa
Reseptin ainekset (12 kpl)
- 500 glampaanjauheliha
- 1sipuli
- 1valkosipulinkynsi
- 30 gpinaattia hienonnettuna
- 5kuivattua aprikoosia
- 1muna
- 1 tlsuolaa
- 1 tltuoretta rosmariinia hienonnettuna
- 1½ tljuustokuminaa
- ½ tlkanelia
Lisäksi
- varrastikkuja
Lammas-pinaattikebakot valmistetaan näin:
- Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan.
- Kumoa jauheliha kulhoon. Hienonna sipulit, pinaatti ja aprikoosit.
- Sekoita sipulit, pinaatti, aprikoosit, muna ja mausteet jauhelihan joukkoon.
- Muotoile taikinasta 12 noin 8 sentin pituista kebakkoa. Työnnä tikut kebakoihin.
- Paista kebakoita 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
Vinkki!
Tarjoile lammas-pinaattikebakot esimerkiksi raikkaan tsatsikin kanssa.

Härkis-kebakot – tutut vartaat tarjotaan nyt kasvisversiona
Maku

Kebakot ja tomaattisalaatti
Maku

Mausteiset lammaskebakot
Maku

Jogurtti-pähkinäkastike
Maku

Grillattu mezesalaatti – raikkaita ja mausteisia makuelämyksiä sopivina suupaloina
Kotivinkki

Tsatsiki – kurkulla raikastettu jogurttikastike tuo tarjoiluihin tuulahduksen Välimereltä
Kotivinkki

Tabbouleh
Maku

Hummus – surauta kikherneistä samettisen pehmeä tahna, joka hurmaa monikäyttöisyydellään
Kotivinkki