Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Makuja maailmalta arkeen ja juhlaan! Valmista herkulliset lammas-pinaattikebakot helposti uunissa

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Uunissa paistettavat lammas-pinaattikebakot kruunaavat meze-lautasen. Kebakoiden salainen ainesosa ovat kuivatut aprikoosit sekä mausteet.

12.5.2020
Reseptin ainekset
12 kpl
500 g
lampaanjauheliha
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
30 g
pinaattia hienonnettuna
5
kuivattua aprikoosia
1
muna
1 tl
suolaa
1 tl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1½ tl
juustokuminaa
½ tl
kanelia
Lisäksi
varrastikkuja

Lammas-pinaattikebakot valmistetaan näin:

  1. Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan.
  2. Kumoa jauheliha kulhoon. Hienonna sipulit, pinaatti ja aprikoosit.
  3. Sekoita sipulit, pinaatti, aprikoosit, muna ja mausteet jauhelihan joukkoon.
  4. Muotoile taikinasta 12 noin 8 sentin pituista kebakkoa. Työnnä tikut kebakoihin.
  5. Paista kebakoita 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.

Vinkki!

Tarjoile lammas-pinaattikebakot esimerkiksi raikkaan tsatsikin kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt