Kotivinkki

Makuja maailmalta arkeen ja juhlaan! Valmista herkulliset lammas-pinaattikebakot helposti uunissa

40 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Uunissa paistettavat lammas-pinaattikebakot kruunaavat meze-lautasen. Kebakoiden salainen ainesosa ovat kuivatut aprikoosit sekä mausteet.
GL
MA
0
0


Ainekset (12 kpl)

  • 500 glampaanjauheliha
  • 1sipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 30 gpinaattia hienonnettuna
  • 5kuivattua aprikoosia
  • 1muna
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tltuoretta rosmariinia hienonnettuna
  • 1½ tljuustokuminaa
  • ½ tlkanelia

Lisäksi

  • varrastikkuja
Tulosta

Lammas-pinaattikebakot valmistetaan näin:

  1. Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan.
  2. Kumoa jauheliha kulhoon. Hienonna sipulit, pinaatti ja aprikoosit.
  3. Sekoita sipulit, pinaatti, aprikoosit, muna ja mausteet jauhelihan joukkoon.
  4. Muotoile taikinasta 12 noin 8 sentin pituista kebakkoa. Työnnä tikut kebakoihin.
  5. Paista kebakoita 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »