


Makuja maailmalta arkeen ja juhlaan! Valmista herkulliset lammas-pinaattikebakot helposti uunissa
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Uunissa paistettavat lammas-pinaattikebakot kruunaavat meze-lautasen. Kebakoiden salainen ainesosa ovat kuivatut aprikoosit sekä mausteet.
Reseptin ainekset
12 kpl
500 g
lampaanjauheliha
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
30 g
pinaattia hienonnettuna
5
kuivattua aprikoosia
1
muna
1 tl
suolaa
1 tl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1½ tl
juustokuminaa
½ tl
kanelia
Lisäksi
varrastikkuja
Lammas-pinaattikebakot valmistetaan näin:
- Laita puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan.
- Kumoa jauheliha kulhoon. Hienonna sipulit, pinaatti ja aprikoosit.
- Sekoita sipulit, pinaatti, aprikoosit, muna ja mausteet jauhelihan joukkoon.
- Muotoile taikinasta 12 noin 8 sentin pituista kebakkoa. Työnnä tikut kebakoihin.
- Paista kebakoita 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
Vinkki!
Tarjoile lammas-pinaattikebakot esimerkiksi raikkaan tsatsikin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat