Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kyssäkaalikeitto – soseuta vihreästä pallerosta helppo lounassoppa

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Kyssäkaalikeitto vaatii vaivaisen vartin valmisteluun ja toisen mokoman kasvisten kiehautukseen. Kun lisäät valmiiseen keittoon raejuustoa, nälkä pysyy loitolla pitkään!

8.6.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
1
kyssäkaali
2
porkkanaa
2
sipulia
1 rkl
öljyä
1 l
vettä
3 rkl
kasvisfondia
1 dl
ruokakermaa
1 prk
raejuustoa
  1. Huuhtele ja kuori kyssäkaali ja porkkanat. Leikkaa kasvikset tasakokoisiksi reiluiksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Lorauta öljy kattilaan. Lisää kasvikset, kun öljy on kuumaa. Kuullota kasviksia muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää kattilaan vettä niin, että kasvikset peittyvät. Mittaa joukkoon kasvisfondi.
  4. Anna kasvisten kiehua miedolla lämmöllä 15–20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Pehmennä makua halutessasi kermalla.
  6. Kuumenna kyssäkaalikeitto. Lusikoi raejuustoa keiton pinnalle juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt