Kylmäsavulohinapit
25 min
{
Aktiivinen
25 minPassiivinen
Pikkuiset ruisnapit saavat ylleen kermaisen kylmäsavulohitäytteen. Nämä suloiset sormisyötävät sopivat upeasti juhlapöytään. Kokeile sinäkin kylmäsavulohinappeja!
4.2
Kuvat
Julkaistu: 7.5.2008

Kylmäsavulohinapit
Ainekset (80 kpl)
- 500 gruisnäkkileipää (Väinämöisen palttoonnappi)
Täyte
- 800 gkylmäsavustettua kirjolohta
- 8 dlvispikermaa (rasvaa 25 %) (vaahdotettuna)
- 375 gtuorejuustoa (piparjuuri)
- 1 kplsitruunaa
- 2 dltuoretta basilikaa (silputtuna)
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
Silppua lohi.
Vaahdota kerma kaksi purkkia kerrallaan ja sekoita se pehmeän tuorejuuston joukkoon.
Mausta seos sitruunan mehulla ja kuoriraasteella, basilikalla, suolalla ja pippurilla.
Kääntele joukkoon lohisilppu.
Tarkista maku ja pursota kylmäsavulohitäyte napeille.
Koristele kylmäsavulohinapit basilikanlehdillä.
MITÄ PIDIT?
4.23