


Kylmäsavulohinapit
25 min
Pikkuiset ruisnapit saavat ylleen kermaisen kylmäsavulohitäytteen. Nämä suloiset sormisyötävät sopivat upeasti juhlapöytään. Kokeile sinäkin kylmäsavulohinappeja!
Reseptin ainekset
80 kpl
500 g
ruisnäkkileipää (Väinämöisen palttoonnappi)
Täyte
800 g
kylmäsavustettua kirjolohta
8 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %) (vaahdotettuna)
375 g
tuorejuustoa (piparjuuri)
1 kpl
sitruunaa
2 dl
tuoretta basilikaa (silputtuna)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Silppua lohi.
Vaahdota kerma kaksi purkkia kerrallaan ja sekoita se pehmeän tuorejuuston joukkoon.
Mausta seos sitruunan mehulla ja kuoriraasteella, basilikalla, suolalla ja pippurilla.
Kääntele joukkoon lohisilppu.
Tarkista maku ja pursota kylmäsavulohitäyte napeille.
Koristele kylmäsavulohinapit basilikanlehdillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat