Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kylmäsavulohinapit

25 min

Pikkuiset ruisnapit saavat ylleen kermaisen kylmäsavulohitäytteen. Nämä suloiset sormisyötävät sopivat upeasti juhlapöytään. Kokeile sinäkin kylmäsavulohinappeja!

Reseptin ainekset
80 kpl
500 g
ruisnäkkileipää (Väinämöisen palttoonnappi)
Täyte
800 g
kylmäsavustettua kirjolohta
8 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %) (vaahdotettuna)
375 g
tuorejuustoa (piparjuuri)
1 kpl
sitruunaa
2 dl
tuoretta basilikaa (silputtuna)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria

Silppua lohi.

Vaahdota kerma kaksi purkkia kerrallaan ja sekoita se pehmeän tuorejuuston joukkoon.

Mausta seos sitruunan mehulla ja kuoriraasteella, basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Kääntele joukkoon lohisilppu.

Tarkista maku ja  pursota kylmäsavulohitäyte napeille.

Koristele kylmäsavulohinapit basilikanlehdillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt