


Kvinoa-linssipata
40 min
Reseptin ainekset
1 annosta
3 kpl
valkosipulin kynsi hienonnettuna
1 kpl
sipuli
0,5 kpl
tuore punainen chili
400 g
kuorittuja tomaatteja
200 g
tomaattimurskaa
2 dl
luomukasvislientä
4 dl
keitettyä kvinoaa
1 tl
jauhettua juustokuminaa eli jeeraa
1 tl
kuivattua oreganoa
1,5 tl
paprikajauhetta
0,5 kpl
limen mehua
1 prk
esikeitettyjä, punaisia linssejä (290 gr)
Lisukkeet
1 kpl
avokado
0,5 dl
cheddar juustoa raastettuna (myös esim. mozzarellaraaste sopii)
1/4 dl
tuoretta korianteria
0,5 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
Keitä kvinoa.
Huuhtele linssit.
Silppua sipulit.
Kuullota sipuleita pannulla öljyssä, varo etteivät ne ruskistu.
Silppua punainen chili.
Lisää pannulle chili, tomaattimurska, kuoritut tomaatit (voit käyttää myös pelkkää tomaattimurskaa), kasvisliemi.
Lisää mausteet ja sekoita hyvin.
Anna porista miedolla lämmöllä n. 30 minuuttia kannen alla.
Lisää lopuksi linssit ja kvinoa ja anna porista vielä n. 15 minuuttia.
Lisää mausteita jos tarvetta.
Valmistele lisukkeet.
Annostele kvinoa-linssipataa kulhoihin, koristele ja tarjoile höyryävän kuumana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat