Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurpitsarisotto

35 min
23.9.2007
Reseptin ainekset
4 annosta
2 kpl
sipulia
4 kpl
valkosipulinkynttä
10 dl
kasvislientä
600 g
kurpitsaa (kuutioituna)
1 dl
suppilovahveroita
1 rkl
rypsiöljyä
3 dl
risottoriisiä
1 dl
kuivaa valkoviiniä
50 g
voita
100 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
1/2 tl
mustapippuria

Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuumenna kasvisliemi kattilassa.

Kuullota sipulisilppua laakeassa paistokasarissa öljyssä. Lisää kasariin kurpitsakuutiot ja suppilovahverot. Halutessasi voit pilkkoa sienet pienemmiksi. Kuumenna aineksia pannussa koko ajan sekoitellen muutaman minuutin ajan.

Kumoa pannuun riisit ja sekoittele, kunnes riisi alkaa muuttua läpikuultavaksi. Kaada viini pannulle. Kun viini on imeytynyt riisiin, lisää pari desiä kuumaa kasvislientä. Sekoittele. Lisää lientä pikkuhiljaa kerrallaan, kun edellinen nestelisäys on imeytynyt riisiin. Jatka liemen lisäämistä, kunnes riisi on pehmeää, mutta vielä napakkaa pureskeltaessa.

Lisää lopuksi voi ja parmesaanijuusto. Mausta kurpitsarisotto mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoile kurpitsarisotto heti.

•Koristele risotto halutessasi parmesaanilastuilla ja basilikalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt