Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Syksyn satoa

Kurpitsamunakas on täydellinen brunssiherkku – yhdistelmä makeaa kurpitsaa ja suolaista pekonia!

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Vinkeän spagettikurpitsan pehmeä hedelmäliha paistetaan pikaisesti pannulla uunimunakkaan täytteeksi.

8.10.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
½ (à 800 g)
spagettikurpitsa
1
sipuli
100 g
pekonia
2 dl
pannuvalmiita metsäsieniä kuutioituna
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
4
munaa
1 rs (200 g)
yrttimaustettua tuorejuustoa
2 dl
juustoraastetta
⅓ tl
mustapippuria

Kurpitsamunakas – ohje:

  1. Poista kurpitsasta siemenet. Kaavi hedelmäliha haarukalla leikkuulaudalle. Hienonna veitsellä. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi pekoni.
  2. Paista sieniä uunin kestävällä pannulla, kunnes niistä irronnut neste on haihtunut. Lisää öljy, pekonit, kurpitsat ja sipulit. Paista sekoitellen 10 minuuttia, kunnes neste on haihtunut. Mausta suolalla.
  3. Sekoita munat ja tuorejuusto kulhossa. Kaada seos paistoksen päälle pannulle. Lisää juustoraaste.
  4. Pane pannu 225-asteisen uunin keskitasolle. Kypsennä noin 15 minuuttia, kunnes munakasmassa on hyytynyt. Viimeistele pippurilla.

Vinkki!

Jos et löydä spagettikurpitsaa, voit korvata sen kuorimaveitsellä ohueksi leikatulla myski- tai hokkaidokurpitsalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt