Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurpitsaiset juustokakkupalat – mehevästä ja kuohkeasta levystä riittää useammallekin herkkusuulle

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Kurpitsainen juustokakku päättää minkä tahansa aterian herkullisesti. Voit leipoa levyn mainiosti jo edellisenä päivänä, sillä se pysyy pitkään mehevänä.

2.11.2018
Reseptin ainekset
20 palaa
Pohja
4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
2 tl
vaniljasokeria
5 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 rkl
kanelia
1 tl
kardemummaa
200 g
voita sulatettuna
2 dl
kurpitsasosetta
Tuorejuustokerros
1 rs
maustamatonta tuorejuustoa (200 g)
1 prk
vaniljarahkaa (200 g)
½ dl
sokeria
2 rkl
maissitärkkelystä
2
kananmunaa
Muruseos
100 g
voita
1 ½ dl
fariinisokeria
1 ½ dl
pekaanipähkinöitä rouhittuna
1 ½ dl
kaurahiutaleita
1 dl
vehnäjauhoja

Kurpitsa-juustokakkupalat valmistuvat näin:

  1. Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja mausteet. Sulata voi. Sekoita kurpitsasose voin joukkoon.
  3. Kääntele jauhoseos taikinaan parissa erässä vuorotellen kurpitsasose-voiseoksen kanssa. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Vatkaa tuorejuusto, rahka, sokeri, tärkkelys ja munat tasaiseksi. Lusikoi täyte pohjan päälle. Marmoroi taikinat yhteen vetämällä veitsellä taikinoiden läpi.
  5. Sulata voi. Sekoita sokeri, pähkinärouhe, kaurahiutaleet ja jauhot joukkoon. Ripottele muruseos piirakan pinnalle.
  6. Paista 175-asteisessa uunissa 30 minuuttia, kunnes piirakka on kypsää. Anna jäähtyä kunnolla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt