Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurpitsacarbonara

30 min

Kaipaatko pientä vaihtelua arkiruokaan? Perinteinen pasta carbonara muuntautuu herkullisen meheväksi kurpitsacarbonaraksi, kun pilkot sekaan myskikurpitsaa. Nappaa resepti talteen ja kokeile!

1.4.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
Kurpitsacarbonara
500 g
spagettia
1 kpl
keskikokoinen myskikurpitsa
1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulin kynttä
5 dl
kanalientä
1 dl
raastettua pecorinoa
0,5 dl
pastan keitinvettä
1 rkl
öljyä
mustapippuria
suolaa
Pinnalle
100 g
pekonia tai pancettaa
1 dl
tuoretta salviaa silputtuna

Kurpitsacarbonara – ohje:

  1. Pilko ja paista pekoni rapeaksi pienessä öljytilkassa pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu salvia, sekoita nopeasti ja siirrä lautaselle jäähtymään.
  2. Kuutio kurpitsa ja pilko sipuli sekä valkosipulinkynnet. Kuullota pekonin paistorasvassa noin 5 minuuttia, kunnes sipuli on pehmentynyt.
  3. Kaada joukkoon kanaliemi ja anna porista 20 minuuttia ilman kantta, kunnes nesteen määrä on puoliutunut. Soseuta tasaiseksi pyreeksi ja mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.
  4. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan al denteksi. Muista ottaa keitinvettä talteen.
  5. Sekoita kurpitsapyree hyvin valutettuun pastan kanssa. Lisää joukkoon myös pecorino ja tilkka pastan keitinvettä.
  6. Jaa annokset lautasille ja viimeistele pekonimuruilla.

Katso myös suosittu perinteisen pasta carbonaran resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt