Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurpitsa-viikunasalaatti

Syksyiseen salaattiin sopii ihanasti uunissa paahdettu kurpitsa, lehtikaali ja pekaanipähkinät. Lisää joukkoon tuoreita viikunoita ja salottisipulia. Nauti mauista ja väreistä hämäränä iltana!

27.10.2015
Reseptin ainekset
2 annosta
1 dl
bulguria
1 kpl
myskikurpitsa
1 rkl
oliiviöljyä
100 g
lehtikaalia
1 dl
pekaanipähkinöitä
2 kpl
viikunoita
1 kpl
salottisipulia
Kastike
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
suolaa ja mustapippuria

Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Sekoita haarukalla ja anna jäähtyä.

Kuori ja kuutioi myskikurpitsa. Laita kuutiot leivinpaperin päälle uunipellille ja pyörittele lorauksessa oliiviöljyä. Paahda kurpitsoja 200 asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Revi lehtikaali pienemmiksi paloiksi ja pyörittele lorauksessa oliiviöljyä. Nosta lehtikaalit pellille kurpitsojen viereen. Lisää mukaan pekaanipähkinät. Laita pelti takaisin uuniin ja paista 5 minuuttia.

Kokoa lautasille kurpitsakuutioita, lehtikaalia ja pekaanipähkinöitä. Sekoita joukkoon bulguria.

Lohko pestyt viikunat. Leikka salottisipuli ohuiksi siivuiksi. Lisää viikunat ja sipuli salaatti.

Sekoita kastikkeen öljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi kastiketta salaatiin päälle.

Kokeile kastikkeeksi balsamicoa!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt