Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurpitsa-pekonikierteet – tuttu pasteija hurmaa uudella ulkomuodollaan

45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min

Kauniit kurpitsa-pekonikierteet valmistuvat kätevästi valmiista voitaikinasta ja maistuvat taivaallisilta illanistujaisissa.

14.9.2018
Reseptin ainekset
5 kpl
Kurpitsa-pekonikierteet
1 pkt
voitaikinaa (pakaste, 500 g)
Täyte
1 dl
kurpitsasosetta
100 g
pekonia
1 dl
tuoretta salviaa (silputtuna)
2 rkl
kurpitsansiemeniä
100 g
gruyèrejuustoraastetta
Voitelu
1
muna
1/4 tl
suolaa

Kurpitsa-pekonikierteet valmistuvat näin:

Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli ne neliöiksi.

Silppua pekoni. Paista pannulla rapeaksi. Lisää salvia ja rouhitut kurpitsansiemenet ja pyöräytä pannulla. Levitä kurpitsaseos levyille ja ripottele pekonit päälle. Ripottele lopuksi pinnalle raastettua juustoa.

Kieritä neliöt tiukaksi rullaksi. Leikkaa rulla pitkittäin kahtia niin, että päähän jää noin sentin viilloton kohta. Käännä leikkuupinnat ylöspäin. Kieritä pötkylät toistensa ympäri niin, että leikkuupinnat ovat ylöspäin. Käännä syntynyt kierretanko ympyräksi ja nipistä kiinni.

Nosta kierteet leivinpaperin päälle pellille. Sekoita munaan suola ja riko munan rakenne. Voitele kierteet.

Paista kierteitä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.

Vinkki!

Kurpitsasose valmistuu kätevästi uunissa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt