Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Makean mausteinen lisuke

Kurkkupikkelssi – täydellinen lisuke moneen ja todella helppo tehdä

24 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 24 h 0 min

Kurkkupikkelssi maustetaan valkosipulilla, inkiväärillä ja chilillä, mitkä antavat sille aavistuksen aasialaisen vivahteen. Kurkkupikkelssi on mainio hodareiden, hampurilaisten ja grilliruokien lisuke.

1.9.2025
Reseptin ainekset
noin 1 litra
6
avomaankurkkua
2
pientä punasipulia
1–2
valkosipulinkynttä
1 rkl
inkivääriä hienonnettuna
1
punainen chili
3 rkl
tilliä hienonnettuna
Liemi
2½ dl
vettä
1½ dl
väkiviinaetikkaa
2 dl
sokeria
1 rkl
suolaa

Kurkkupikkelssi – ohje:

  1. Pese ja leikkaa kurkut pieniksi kuutioksi. Kuori ja hienonna sipulit, valkosipulinkynnet ja inkivääri. Halkaise chili, poista siemenet ja kanta ja hienonna chili.
  2. Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kuumenna seos kiehuvaksi. Lisää kasvikset liemeen ja kiehauta vielä. Jaa seos puhtaisiin lasipurkkeihin ja sulje purkit tiiviisti. Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä viileään.
  3. Anna tekeytyä vähintään vuorokausi, mielellään useampi päivä, jotta pikkelssin maku syvenee.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt