Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kurkkukaviaari ja vehnäblinit

2 h 40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 20 min

Tuhti ja rapea blini saa seurakseen raikkaan kurkkukaviaarin - täydellinen alkupala!

29.11.2006
Reseptin ainekset
6 annosta
Blinit
4 dl
kevytmaitoa
15 g
hiivaa
3/4 tl
suolaa
1 kpl
munaa
4 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kermaviiliä
Kurkkukaviaari
1 kpl
kurkkua
1/2 kpl
omenaa
1/2 kpl
sipulia
120 g
smetanaa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
3 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)

Aloita blinitaikinasta. Sekoita lämmin maito, hiiva ja suola. Erota keltuainen ja valkuainen. Lisää keltuainen ja jauhot maitoon hyvin sekoittaen. Peitä taikina ja anna sen kohota ja hapantua 2–4 tuntia lämpimässä paikassa.

Vatkaa valkuainen vaahdoksi ja lisää vaahto sekä kermaviili taikinaan kevyesti nostellen. Paista blineiksi voissa blini- tai lettupannussa.

Kuori ja halkaise kurkku, poista siemenet ja leikkaa puolikkaat pieniksi kuutioiksi. Kuori omena- ja sipulinpuolikkaat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Sekoita kuutiot, smetana, mausteet ja tillisilppu juuri ennen tarjoilua. Tarjoa kurkkukaviaari vastapaistettujen blinien kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt