3,5(20)
Kuorrutetut mustikkamuffinit
35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min
Saat mustikkamuffinien kuorrutukseen kauniit raidat, kun kääntelet mustikkasoseen vain kevyesti tuorejuusto-tomusokeriseoksen joukkoon.
8.8.2014
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
10-12 annosta
2kananmunaa
2 dlsokeria
1 tlvaniljasokeria
100 gvoita sulatettuna
100 gkermaviiliä
3 ½ dlvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
1 ½ dlmustikoita
Kuorrutus
1 prkmaustamatonta tuorejuustoa
1 dltomusokeria
1 rklmustikkasosetta
mustikoita koristeluun

1. Vaahdota munat ja sokerit kuohkeaksi. Lisää rasva ja kermaviili. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja siivilöi taikinaan. Sekoita. 

2. Soseuta mustikat ja ota sivuun 1 rkl. Lisää loppu sose taikinaan. Kääntele sekaisin.

3. Jaa taikina muffinivuokiin, ja paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Jäähdytä mustikkamuffinit ennen kuorruttamista.

4. Sekoita tuorejuustoon tomusokeri ja sivuun laitettu mustikkasose. Kääntele varovasti sekaisin, jotta kuorrutukseen jää raitoja. Pursota tai nostele kuorrutus mustikkamuffinien päälle. Koristele mustikoilla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.