Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuorrutettu uunilohi

Tämä ruoan valmisteluun vierähtää 5 minuuttia. Kuorruta lohifilee pankojauhoilla ja timjamilla ja paista uunissa rapeaksi. Tarjoile lohi simppelin vihersalaatin ja ranskankerman kanssa.

5.10.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
lohifileetä
2 dl
pankojauhoa
1 rkl
tuoretta timjamia
Tarjoiluun
salaattia
ranskankermaa

Kuorrutettu uunilohi – ohje:

  1. Nosta lohifilee nahka alaspäin leivinpaperin päälle pellille.
  2. Ripottele lohen pintaan reilu kerros pankojauhoja ja timjaminlehtiä. Painele kuorrutetta kevyesti lohen pintaan.
  3. Paistaa 200 asteessa uunin keskitasolla 20 minuuttia tai kunnes lohi on mehukkaan kypsää ja pinta rapea.
  4. Tarjoile salaatin ja ranskankerman kanssa.

Vinkit!

  • Voit käyttää timjamin sijaan oikeastaan mitä tahansa suosikkiyrttiäsi.
  • Kurkkaa myös suosituin uunilohiohjeemme, jossa kala mehevöitetään ranskankermalla ja sitruunalla!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt