


Kuorrutettu uunilohi
Tämä ruoan valmisteluun vierähtää 5 minuuttia. Kuorruta lohifilee pankojauhoilla ja timjamilla ja paista uunissa rapeaksi. Tarjoile lohi simppelin vihersalaatin ja ranskankerman kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
lohifileetä
2 dl
pankojauhoa
1 rkl
tuoretta timjamia
Tarjoiluun
salaattia
ranskankermaa
Kuorrutettu uunilohi – ohje:
- Nosta lohifilee nahka alaspäin leivinpaperin päälle pellille.
- Ripottele lohen pintaan reilu kerros pankojauhoja ja timjaminlehtiä. Painele kuorrutetta kevyesti lohen pintaan.
- Paistaa 200 asteessa uunin keskitasolla 20 minuuttia tai kunnes lohi on mehukkaan kypsää ja pinta rapea.
- Tarjoile salaatin ja ranskankerman kanssa.
Vinkit!
- Voit käyttää timjamin sijaan oikeastaan mitä tahansa suosikkiyrttiäsi.
- Kurkkaa myös suosituin uunilohiohjeemme, jossa kala mehevöitetään ranskankermalla ja sitruunalla!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
