Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuningatar-minipavlovat

1 h 20 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 50 min

Minipavlovat ovat kuninkaallinen päätös kesäiselle aterialle. Makea ja rapea marenki on kuin tehty raikkaiden marjojen kumppaniksi!

30.7.2015
Reseptin ainekset
8 kpl
Marenki
4 kpl
valkuaista
2 1/2 dl
sokeria
Täyte
2 dl
kuohukermaa
1 dl
mascarponejuustoa
2 rkl
tomusokeria
1 1/2 dl
mustikoita (tuoreita)
1 1/2 dl
vadelmia (tuoreita)
Lisäksi
sitruunamelissan lehtiä

Kuumenna uuni 150 asteeseen ja vuoraa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla.

Vaahdota valkuaisia sähkövatkaimella, kunnes vaahtoon alkaa muodostua huippuja mutta se ei ole vielä kovaa.

Sekoita valkuaisvaahdon joukkoon sokeri neljässä osassa ja vatkaa huolellisesti jokaisen lisäyksen jälkeen. Vatkaa, kunnes valkuaissokerivaahto on paksua ja kiiltävää, ainakin 5 minuuttia.

Pursota tai lusikoi leivinpaperille 8–10 ympyränmuotoista marenkia.

Paista 20–25 minuuttia, tai kun-nes marengit ovat pinnalta rapeita. Laita uuni pois päältä, avaa uunin luukku ja anna marenkien jäähtyä ja kuivua jälkilämmössä noin tunti.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon mascarpone ja tomusokeri. Lusikoi jäähtyneiden marenkien päälle kermaseosta ja marjoja. Koristele sitruunamelissan lehdillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt