Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kummitusmarengit

2 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 30 min

Nämä helpot Halloween marengit on täytetty suklaalla!

25.10.2016
Reseptin ainekset
30 kpl
Kummitusmarengit
3 kpl
kananmunan valkuaista
2 dl
erikoishienoa sokeria
1 tl
vaniljasokeria
50 g
tummaa suklaata

Laita uuni kuumenemaan 100 asteeseen.

Erottele valkuaiset kananmunista varovasti. Keltuaista ei saa yhtään joutua valkuaisten joukkoon. Varmista, että kulho ja vispilät ovat puhtaat ja kuivat.

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää sokeri vaahtoon pienissä erissä koko ajan vatkaten. Vatkaa vielä hetken aikaa, kunnes marenki on paksua ja kiiltävää.

Kääntele joukkoon vaniljasokeri.

Siirrä marenki pursotinpussiin, jossa on pyöreäkärkinen tylla tai leikkaa pussin kulma auki.

Paloittele suklaa pieniksi paloiksi ja asettele palaset uunipellille leivinpaperin päälle. Jätä pari suklaapalaa sivuun koristelua varten. Pursota marenkia suklaapalojen päälle, niin että suklaapalat peittyvät.

Paista marenkeja uunin keskitasolla noin tunnin ajan ja laita sitten uuni pois päältä ja jätä marengit uunin jälkilämpöön, kunnes uuni on jäähtynyt.

Sulata pari palaa suklaata varovasti mikrossa ja tee kummituksille silmät suklaasta esimerkiksi cocktail-tikun avulla.

Säilytä valmiit marengit kannella peitettynä rasiassa huoneenlämmössä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt