


Kukkakaalimuusi – samettinen muusi hurmaa pehmeällä maullaan
35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min
Kukkakaalimuusi on vähähiilihydraattinen vaihtoehto perunamuusille. Täyteläinen, upottavan pehmeä muusi valmistuu kuitenkin helposti pottumuusin tapaan. Tätä haluat lisäkkeeksi!
Reseptin ainekset
6 annosta
Kukkakaalimuusi
2
kukkakaalia (eli noin 1 kg)
2 dl
kasvislientä
100 g
voita
50 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (2 dl, raastettuna)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
Kukkakaalimuusi – ohje:
- Pilko kukkakaalit kukinnoiksi.
- Keitä kukkakaaleja kasvisliemessä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
- Valuta kukkakaalit siivilässä, kumoa ne takaisin kattilaan ja soseuta ne.
- Lisää voi, juustoraaste ja mausteet. Soseuta tasaiseksi.
- Tarjoile kukkakaalimuusi esimerkiksi lammasmurekkeen kera.
Vinkki!
Jos muusi on löysää, lisää juustoraastetta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat