Maku

Kukkakaalimuusi

35 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
Täyteläinen, upottavan pehmeä kukkakaalimuusi valmistuu helposti perunamuusin tapaan. Tätä haluat lisäkkeeksi!
GL
4.2
1


Ainekset (6 annosta)

  • 2 kplkukkakaalia (eli noin 1 kg)
  • 2 dlkasvislientä
  • 100 gvoita
  • 50 gjuustoa (rasvaa 25-35 %) (2 dl, raastettuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlvalkopippuria
Tulosta

Valmista kukkakaalimuusi näin:

Pilko kukkakaalit kukinnoiksi.

Keitä kukkakaaleja kasvisliemessä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. 

Valuta kukkakaalit siivilässä, kumoa ne takaisin kattilaan ja soseuta ne.

Lisää voi, juustoraaste ja mausteet. Soseuta tasaiseksi.

Tarjoile kukkakaalimuusi esimerkiksi lammasmurekkeen kera.

* Jos muusi on löysää, lisää juustoraastetta.

MITÄ PIDIT?
4.2
1 kommentti