Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kukkakaalimuusi – samettinen muusi hurmaa pehmeällä maullaan

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Kukkakaalimuusi on vähähiilihydraattinen vaihtoehto perunamuusille. Täyteläinen, upottavan pehmeä muusi valmistuu kuitenkin helposti pottumuusin tapaan. Tätä haluat lisäkkeeksi!

Reseptin ainekset
6 annosta
Kukkakaalimuusi
2
kukkakaalia (eli noin 1 kg)
2 dl
kasvislientä
100 g
voita
50 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (2 dl, raastettuna)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria

Kukkakaalimuusi – ohje:

  1. Pilko kukkakaalit kukinnoiksi.
  2. Keitä kukkakaaleja kasvisliemessä noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. 
  3. Valuta kukkakaalit siivilässä, kumoa ne takaisin kattilaan ja soseuta ne.
  4. Lisää voi, juustoraaste ja mausteet. Soseuta tasaiseksi.
  5. Tarjoile kukkakaalimuusi esimerkiksi lammasmurekkeen kera.

Vinkki!

Jos muusi on löysää, lisää juustoraastetta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt