Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kukkakaalicurry – maukas intialainen curry on lautasilla puolessa tunnissa

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

"Hurry curry" -kukkakaalicurry on kasvisruoka, joka valmistuu kätevästi kiireessäkin. Maukas curry saa pehmeyttä kookoksesta ja väriä pinaatista sekä korianterista.

Reseptin ainekset
4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
kukkakaali (n. 800 g)
1 rkl
rypsiöljyä
1½ rkl
currya (jauhetta)
5 dl
tomaattimurskaa
4 dl
kookosmaitoa
2 dl
turkkilaista jogurttia
100 g
tuoretta pinaattia
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
1 dl
tuoretta korianteria (hienonnettuna)

Kukkakaalicurry – ohje:

  1. Kuori, halkaise ja viipaloi sipuli.
  2. Silppua kuoritut valkosipulinkynnet. Revi kukkakaalista kukinnot ja paloittele varsi.
  3. Lorauta öljyä pataan tai syvään paistinpannuun ja kuullota sipulit. Lisää curry.
  4. Kumoa joukkoon kukkakaalit ja sekoita. Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja jogurtti.
  5. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.
  6. Lisää pinaatti. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarkista maku.
  7. Viimeistele korianterilla.
  8. Tarjoa kukkakaalicurry esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt