


Kukkakaali-couscous
30 min
Kukkakaali-couscous on helppo valmistaa ja maistuu ihanan raikkaalta yrttiöljyllä.
Reseptin ainekset
6 annosta
800 g
kukkakaalia
Yrttiöljy
½ rku
tuoretta basilikaa
½ rku
tuoretta lehtipersilijaa
½ rku
tuoretta minttua
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
½
punainen chili hienonnettuna
2 rkl
sitruunan mehua
1 tl
hunajaa
½ tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria myllystä
1 dl
neitsytoliiviöljyä
Pilko kukkakaali kukinnoiksi. Höyrytä kukkakaalin kukintoja noin 5 minuutin ajan. Kukkakaalin tulee olla edelleen napakkaa.
Pilko kukkakaali muruiksi veitsellä tai monitoimikoneessa ja kaada tarjoilukulhoon.
Valmista yrttiöljy laittamalla kaikki ainekset korkeaan kulhoon, soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää tarvittaessa öljyä.
Sekoita yrttiöljy kukkakaali-couscousin joukkoon ja anna maustua vähintään 15 min ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat