


Kuivatut tatit
Jos tattisaalis on runsas, se kannattaa kuivata. Tattien kuivaus on helppoa, ja kuivatut tatit säilyvät todella hyvin.
Reseptin ainekset
1 annosta
500 g
tatteja (tasakokoisia)
Tattien kuivaus – ohje:
- Puhdista pienet, tasakokoiset tatit huolellisesti ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Parhaiten onnistut, kun kuivaat sienet kasvikuivurilla. Voit kuivata myös uunissa, mieluiten kiertoilmassa 50 asteessa. Uunin lämpötila ei saa nousta yli 50 asteen.
- Lado sieniviipaleet kuivuriin tai uunin ritilälle ja kuivaa sieniä, kunnes kaikki sienet ovat rapisevan kuivia.
- Säilytä kuivatut tatit pimeässä komerossa, kuivassa ja tiiviissä purkissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat